NAŠI
PROJEKTI

PROJEKTIRANJE I IZVEDBA

Kompletan postupak dobijanja građevinske dozvole, 3D vizualizacija arhitektonskih objekata, stručno savjetovanje, izrada statičkih proračuna i radioničkih detalja konstrukcije.
Svi projekti se u potpunosti izrađuju po važećim propisima i zakonima. Naš projektni tim ima višegodišnje iskustvo u projektiranju po sistemima montažne gradnje čeličnih objekata i omogućavamo Vam da do svog projekta dođete u vrlo kratkom roku.

USLUGE, PROJEKTIRANJE I INŽENJERING SIGURNOSNIH SUSTAVA

Projektiramo i izvodimo sustav koji Vam je potreban. Počevši od snimanja lokacije, studija opravdanosti, izrade idejnih projekata, izrade glavnih i izvedbenih projekata izvedenog stanja pa do tehničke kontrole projekata. Nudimo kvalitetno i odgovorno projektiranje iz područja tehničke zaštite, strukturno kabliranje, sustavi video nadzora, sustavi kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, protupožarni i dojavni sustavi.

SUSTAVI TEHNIČKE ZAŠTITE

Nudimo vam kompletne sustave tehničke zaštite koji na snažan i učinkovit način osiguravaju Vaše objekte i topli dom od svih prijetnji koje Vas mogu zadesiti. Naši sustavi omogućit će vam učinkovito praćenje kako događanja u vašoj tvrtki, tako i nadzor svih vama važnih objekata. U svakom slučaju, imat ćete koristi od fleksibilnog i prijateljskog aplikacijskog i softverskog okruženja koje vam nudimo. Ključna funkcija sustava tehničke zaštite su sustav video nadzora, sustav zaštite od provale, sustav zaštite od požara, sustav za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena.

UREĐAJI I OPREMA ZA TEHNIČKU ZAŠTITU

Nudimo veliki izbor uređaja i opreme za tehničku zaštitu objekata, automobila itd. Dugi niz godina uspješno surađujemo s najvećim svjetskim proizvođačima opreme za tehničku zaštitu kao što su HIKVISION, PARADOX i ZKteco. Također, implementacijom kvalitetnih aktivnih mrežnih komponenti i kabela cijeli sustav je na visokoj razini kvalitete.
Video nadzor, alarmni sustavi, portafonski sustavi, kontrola pristupa, mrežna oprema, rampe i motori za vrata.

PAMETNE KUĆE

Svakodnevne navike već dugo ovise o tehnologiji, a ljudi imaju sve manje vremena za njih. Zato nudimo cjelovita rješenja za pametne kuće. Zamislite da dođete umorni s posla i kuća vam je ugodne temperature, rolete podignute, bojler pun tople vode, a sve to uz veliku uštedu energije.

MONTAŽNI
OBJEKTI

POSLOVNI OBJEKTI

Izgradnja poslovnih objekata kompletno od čeličnih konstrukcija prema svim vizualnim i tehničkim zahtjevima. Zgrada uprave je ogledalo Vaše kompanije a prema načelima 21. stoljeća je potrebno da bude velika, upečatljiva i atraktivna. Veliki izbor panela u bojama prema RAL karti Vam omogućava da se Vaš objekt istakne i izdvoji od ostatka konkurencije oblikom, dizajnom i kvalitetom.

MONTAŽNE HALE

Izrada, transport i montaža čeličnih industrijskih hala i skladišta, nadstrešnica i krovnih konstrukcija. Čelične konstrukcije od hladnooblikovanih i toplo valjanih profila. Oblik, funkcija i dimenzije objekata po želji investitora. Montaža krovnih i fasadnih pokrivača – limova, sendvič panela s kompletnim limarskim radovima.

MONTAŽNE KUĆE

Izgradnja stambenih kuća kompletno od čeličnih konstrukcija prema vašim potrebama i zahtjevima. Brzi stil života zahtjeva brzu i efikasnu izgradnju Vašeg doma. Energetska efikasnost i ekološka održivost su svakako jedne od prednosti montažnih kuća kao i jednostavnost mogućnosti dogradnje. U ponudi imamo veliki izbor tipskih montažnih kuća koje mogu biti prilagođene Vašim potrebama.

NADSTREŠNICE

IMATE PITANJA?
KONTAKTIRAJTE NAS